Over mij

Over Juan Brookes

Mijn doel is het om ervoor te zorgen dat je na het behalen van je rijbewijs vele veilige en deukevrije kilometers gaat afleggen.

Mijn passie is het professioneel ondersteunen, begeleiden en coachen van mensen. Ik, Juan Brookes, heb dit 18 jaar lang met de meest uiteenlopende doelgroepen en in allerlei omstandigheden gedaan. Steeds gedreven om contact te maken en de ander in zijn/haar waarde te laten. 

Leren door ervaring

Bewust leerproces

Mijn werkwijze is op ervaringsleren gebaseerd. Dat betekend leren door doen / ervaren in combinatie met reflectie. Hierdoor ontstaat er een bewust leerproces. Bijvoorbeeld: ‘Hoe heb jij die bocht net beleefd? Hoe heb jij dat gedaan? En wat had jij anders kunnen doen?’

Humor

Ik omschrijf mijzelf als een humorvolle en grappige no-nonsens instructeur. Ik houd de lessen en het contact zo luchtig mogelijk, maar ben serieus op het moment dat het om veiligheid en deelname aan het verkeer gaat. De focus blijft altijd op jou, de les en het lesonderwerp gericht. Gezelligheid is hierbij belangrijk. Echter laten we niet vergeten dat wij samen aan een doel werken. En dat is jouw rijbewijs.

Muziek

Voor een goede sfeer en leerresultaten is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Muziek kan hierbij helpen. Jij hebt de mogelijkheid om je favoriete muziek tijdens de lessen op de achtergrond te laten draaien.

Juan Brookes Klein

Doel: het halen van je rijbewijs !

Het maakt niet uit welke eigenschappen jij meebrengt. Het zij ADHD / ADD, rijangst of faalangst, autisme of dyslexie. Samen vinden wij een manier die op jouw behoeftes en jouw manier van leren aansluit zodat jij je rijbewijs kunt halen.

De ondernemer

Lokaal

Ook al heb ik een uitgebreid werkgebied, toch blijf ik een lokale ondernemer. Ik vind het erg belangrijk om een binding te hebben met mijn omgeving en voornamelijk zaken te doen met ondernemers uit Steenwijk en omgeving. Daarom kies ik ervoor om mijn auto te laten onderhouden in Steenwijk, heb ik alle marketingactiviteiten in Steenwijk ondergebracht en tank ik bij ons lokale tankstation.

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijke betrokkenheid is ook een belangrijk onderwerp voor mij.

Vandaar dat ik €10.- van elk lespakket dat ik verkoop aan het eind van het jaar aan een lokaal goed doel doneer.

Lars Boersma
Lees verder
Wat heb ik een plezier gehad tijdens de rijlessen! Juan is duidelijk, gezellig en denkt met je mee.
Zeker een aanrader. Kan niet wachten tot dat ik hier me motorrijbewijs kan halen!

Boek je eerste les hier

Translate »
× Hoe kan ik je helpen