Motor rijlessen

Start hier je motorrijavontuur!

Welkom bij de poort naar veilig en zelfverzekerd motorrijden! Met trots heet ik je welkom op mijn website, waar passie voor de open weg en jarenlange ervaring samenkomen om jou te begeleiden op jouw reis naar het meesterschap op twee wielen.

Mijn naam is Juan Brookes, een motorinstructeur met passie om jou op te leiden tot een zelfverzekerde, bedreven mortorrijder.

Persoonlijk

Mijn aanpak is niet alleen gericht op het behalen van je rijbewijs, maar op het bewustmaken van het belang van veiligheid, de beheersing van de motor. Het plezier van het motorrijden staat natuurlijk zeker centraal.
Ik geloof in een persoonlijke aanpak, aangepast aan jouw behoeften en leertempo, waardoor we samen een solide basis kunnen leggen voor een levenslange liefde voor het motorrijden.

Of je nu droomt van avontuurlijke tochten op een cruiser, verfijnde stadsritten op een sportmotor of de ervaring van de vrijheid van de weg, ik ben hier om je te begeleiden, te ondersteunen en te inspireren.

Voel je vrij om rond te kijken op mijn website en ontdek hoe ik jou kan helpen jouw motorrijddromen te verwezenlijken. Laten we samen de weg op gaan en jouw motoravontuur beginnen!

Rijd veilig!

ADHD / ADD autisme

Motorrijles is een proces dat voor iedereen anders is, met name voor diegenen met ADHD, ADD of autisme. Ik ben gespecialiseerd in het geven van ondersteunende en aangepaste motorrijlessen, zodat jij comfortabel en zelfverzekerd de weg op kunt.

Waarom kiezen voor motorrijlessen bij Rijschool Brookes?

  • Individuele Aandacht: Ik geloof we in de kracht van individuele begeleiding en pas de lessen aan op jouw specifieke behoeften en tempo.
  • Geduld en Ervaring: Ik begrijp de uitdagingen waarmee beginnende en gevorderde motorrijders te maken hebben. Ik neem de tijd om je comfortabel te laten voelen op de motor. Ook heb ik speciale aandacht voor mensen met ADHD, ADD of autisme.
  • Aangepaste Lesmethoden: Ik pas de lesmethoden aan op basis van jouw leerstijl en behoeften. Of je nu visuele ondersteuning, herhaling of andere aanpassingen nodig hebt, ik sta klaar om je te ondersteunen.
  • Stapsgewijze Voorbereiding: de lessen zijn stapsgewijs opgebouwd, zodat je op een gestructureerde manier vertrouwd raakt met het motorrijden. Samen nemen we de tijd om ervoor te zorgen dat je elke fase begrijpt voordat je verder gaat.
  • Veiligheid staat voorop: Bij Rijschool Brookes staat veiligheid altijd voorop. We besteden speciale aandacht aan verkeersregels, risicobeheersing en defensief rijden, zodat je met vertrouwen de weg op kunt.

ADHD / ADD autisme

Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, bij Rijschool Brookes streef ik ernaar om motorrijlessen toegankelijk te maken voor iedereen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe ik jou kan helpen je motorrijbewijs te behalen, rekening houdend met jouw unieke behoeften en uitdagingen. Ready to ride? Let’s hit the road together!

Boek je eerste les hier

Lars Boersma
Lees verder
Wat heb ik een plezier gehad tijdens de rijlessen! Juan is duidelijk, gezellig en denkt met je mee.
Zeker een aanrader. Kan niet wachten tot dat ik hier me motorrijbewijs kan halen!
Juan Brookes Klein

Het maakt niet uit welke eigenschappen jij meebrengt. Het zij ADHD/ ADD, rijangst, faalangst, autisme of dyslexie. Samen vinden wij een manier die op jouw behoeftes en jouw manier van leren aansluit zodat jij je rijbewijs kunt halen.

Juan Brookes

Translate »
× Hoe kan ik je helpen